Hähnel Modus 360 RT Flash til Sony

kr. 1,499.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Hähnel Modus 360RT indeholder alle de funktioner, du forventer af en moderne ekstern flash, som et flashhoved, der kan drejes i alle retninger, automatisk zoomreflektor med et område på 24 til 105 mm (full-frame brændvidde), stor og klar LCD, High Speed-synkronisering, synkronisering på 2. lukkergardin og Strobe-flash. Med et maksimalt ledetal på 36 (ved ISO 100 og 105 mm brændvidde) har den også tilstrækkelig med lysstyrke til de fleste motiver.

Derudover er der et indbygget LED-lys, der giver et kontinuerligt, farve-neutralt lys – perfekt til videooptagelse i mørke omgivelser. Lampen kan indstilles i 5 niveauer og giver en belysningsvinkel svarende til 35 mm brændvidde på full-frame.

Der er desuden to funktioner, der hæver Modus 360RT Mk II over konkurrenterne: Strømforsyning via et kraftigt genopladeligt lithium-ion-batteri og understøttelse af radiostyret, trådløs flash med fuld TTL-funktion!

Lithium-ion batteri giver kraft og hastighed

Ved at drive flashen med et lithium-ion batteri i stedet for AA-batterier, får du flere fordele. Lithium-ion-batterier har væsentligt højere energitæthed end AA-batterier (både alkaliske og genopladelige NiMH). Modus 360RT kan affyres op til 400 gange ved fuld flash-styrke, før batteriet er tomt. Flash-opladningstiden er også meget kort – blot 1,5 sekunder – hvilket er 3-4 gange hurtigere end med AA-batterier!

Trådløs TTL med radiostyring

Trådløs TTL flash-kontrol er en teknologi, der er blevet mere og mere attraktiv, fordi den giver mulighed for at skabe kreative billeder med avanceret belysning på en enkel og nem måde. Modus 360RT har integreret understøttelse af Hähnels sofistikeret Viper-system, der benytter 2,4 GHz radiostyring. Rækkevidden er over 40 meter.

I modsætning til optisk, IR-baseret TTL-kontrol, som anvendes i mange andre flash-systemer, er radiostyringen ikke følsom over for solskin og kan for eksempel passere gennem glas og vægge. Med andre ord er systemet 100% pålideligt udendørs og giver total frihed til at placere flashen indendørs!

Hähnel Modus 360RT kan også bruges i en trådløs opsætning sammen med topmodellerne Modus 600RT og 600RT Mk II.

Micro USB til firmware opdateringer

Udviklingen går hurtigt, og med tiden kan det blive nødvendigt at opdatere funktioner eller understøtte nye kameramodeller. Hähnel Modus 360RT har derfor et Micro USB-stik, der giver mulighed for at installere ny firmware. Det gør flashen til en sikker investering til mange års brug.

Egenskaber

 • Trådløs, radiostyret TTL-kontrol med Hähnel Viper-systemet
 • Kraftig genopladeligt lithium-ion-batteri giver op til 400 udladninger på fuld styrke
 • Meget hurtig flash-opladningstid, kun 1,5 sekunder
 • Zoomreflektor med ledetal 36 (ved ISO 100 og 105 mm)
 • Flashhoved, der kan drejes i alle retninger
 • Indbygget LED-lys til videooptagelse
 • Stor, belyst LCD-skærm med letlæselig information
 • High-Speed-synkronisering (HSS) til lukkertider ned til 1/8000 sekund
 • Avancerede flashfunktioner som synkronisering på 2. lukkergardin, Strobe-flash og modellys
 • Mulighed for at opdatere firmware via Micro-USB

Produktet indeholder:

 • Hähnel Modus 360RT flash
 • Hähnel HLX-MD2 Extreme lithium-ion-batteri
 • Hähnel MD2 batterioplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hähnel Modus 360 RT Flash til Sony”

Du kunne også være interesseret i...