Panasonic GX-9 m/12-60 /3,5-5,6 Lumix G objektiv

Varenummer (SKU): 5025232878086 Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Panasonic Lumix GX9 er et kompakt og let målsøger-lignende systemkamera med mange funktioner til både hobbyfotografer og de avancerede brugere.

Billedsensoren på 20,3 megapixel er uden lavpasfilter og tager billeder med exceptionel skarphed og detaljegrad. Og når du vil optage video, tilbyder GX9 en fantastisk 4K-opløsning med 30 billeder per sekund, der giver dig en superrealistisk filmoplevelse.

Vipbar søger og indbygget flash
Der er både en fleksibel, berøringsfølsom skærm på 3″ samt en vipbar elektronisk søger med høj opløsning, så du selv kan vælge, hvad der er lettest og mest bekvemt at bruge uanset motiv.

GX9 har indbygget flash, hvilket manglede på forgængeren, GX8. Hvis du har brug for endnu mere lyskraft, er kameraet også udstyret med en tilbehørssko, så du kan montere en kraftfuld, ekstern flash. Det kunne for eksempel være Panasonic FL-360LE, der har et drejeligt hoved, så du kan indstille, hvor flashlyset kan reflekteres fra.

5-akset billedstabilisering​
Lumix GX9 er kompakt og bygget til hårdfør brug med et kamerahus af magnesiumlegering. Bedst af alt har GX9 en indbygget 5-akset billedstabilisering, der minimerer kamerarystelser og lader dig benytte lukkertider, der er fire gange længere end normalt muligt, uden at få slørede billeder. Så nu kan du efterlade stativet derhjemme. Kameraet har også opladning via USB-stikket, så du kan tage en power bank med og ikke behøver bekymre dig om at løbe tør for strøm!

Skyd og del!
Panasonics DFD-fokusteknologi (Depth from Defocus) giver hurtig og præcis autofokus med en reaktionstid på kun 0,07 sekunder, og hvis du vil fange actionfyldte øjeblikke, kan GX9 skyde med op til 9 billeder per sekund med AF-S (enkelt fokus) eller 6 billeder per sekund, mens kameraet følger et bevægeligt motiv med kontinuerlig autofokus (AF-C).

Kunne du tænke dig flere seje funktioner? Hvad med Post Focus-funktionen, der lader dig vælge, hvor der skal stilles skarpt efter, at du har taget billederne. Eller hvad med Focus Stacking-funktionen, der giver ekstra dybdeskarphed, hvilket er fantastisk til makrofotografering.

Hvis du vil dele dine mesterværker med vennerne, kan det klares lynhurtigt. Bluetooth gør det muligt for GX9 at være konstant tilsluttet til en smartphone og bruge et minimum af strøm. Når du er færdig med at skyde, skiftes forbindelsen automatisk til Wi-Fi, så data hurtigt kan overføres trådløst til din telefon.

Vigtige funktioner

 • Billedsensor på 20,3 megapixel uden lavpasfilter
 • 5-akset billedstabilisering med en effektivitet på 4 blændetrin
 • Metalhus
 • Vipbar elektronisk søger med opløsning på 2.760K punkter
 • Vipbar berøringsfølsom skærm på 3.0 tommer
 • Videooptagelse med 4K, 30p
 • Indbygget flash- og tilbehørssko til ekstern flash
 • Wi-Fi og Bluetooth til trådløs overførsel af billeder
 • Post Focus og Focus Stacking-funktioner
 • 1/16.000 sekund med elektronisk lukker (1/4000 sekund med mekanisk)
 • USB-opladning

Du kunne også være interesseret i...