Tilbud

Panasonic Lumix G 25mm 1,7

kr. 1,400.00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5025232837274 Varekategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Det nye LUMIX G 25mm / F1.7 ASPH. er kompakt og let trods sin F1.7 blænde. Den store blænde giver et smukt, lødt fokus til billeder og video, og opmunterer til at fotografere unden brug af flash, selv under forhold med svagt lys.

Den alsidige 25mm brændvidde (35mm kamera-ækvivalent: 50 mm) er velegnet til en bred vifte af situationer med sin naturlige synsvinkel, som er tæt på det menneskelige øjes. Brugeren kan frit udtrykke sin kreative hensigt ved at ændre kompositionen — mere dynamisk eller tættere på — afhængigt af motivet.

Det nye objektivsystem består af 8 elementer i 7 grupper med to asfæriske linser og en Ultra-High Refractive Index (UHR) -linse. Designet og udviklet med fokus på lavfrekvens kontrast, sikrer LUMIX G 25mm / F1.7 ASPH. en betagende klarhed i skarpe og sprøde billeder. Det leverer en ensartet billedtegning fra centrum til kant, samtidig med at sfærisk aberration og forvrængning dæmpes. Objektivet har indvendigt fokussystem, som giver en fantastisk opløsning og kontrast fra nærgrænse til uendeligt. Indarbejdelsen af trinmotor gør fokuseringen jævn og lydløs til brug ved både foto- og videooptagelse. Når objektivet er monteret på et digitalt spejlløst kamera LUMIX G, kan brugeren udnytte det hurtige og meget præcise Contrast AF-system med en 240 fps digital signaludveksling.

Syv blændelameller giver blænden en rund from, som producerer en attraktiv, jævn effekt i defokuserede områder, når der optages ved højere blændeindstilling. En meget pålidelig metalfatning sikrer, at objektivet kan holde til aktivt brug, og multi-coatede linseelementer minimerer spøgelseseffekter og genskin, hvilket yderligere højner ydeevnen.

Specifikationer

Foto / VideoFoto
FokustypeAutofokus
Mindste blændeåbning22
Filterstørrelse (cirkulær) (mm)46 mm
Fast brændvidde (mm)25 mm
Største blændeåbning1.7
Objektiv/KamerafatningMicro Four Thirds
BilledformatMicro Four Thirds
Warranty2 year(s)
Nærgrænse (cm)25 cm
Linseelementer og grupper8/7
Blændelameller7
Diameter (mm)60.8 mm
FarveSort, Sølv
Maksimal forstørrelse (x)0.14x/0.28x (35mm) x
Længde (mm)52 mm
Vægt (g)125 g

Du kunne også være interesseret i...