Pentax K-1 Mark II Body

kr. 15,899.00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 027075299863 Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Pentax K-1 Mark II bygger videre på det succesfulde koncept, der karakteriserer forgængeren, nemlig et kamera til de fotografer, der kun stiller sig tilfreds med det bedste indenfor bygge- og billedkvalitet.

Den nye model benytter det samme robuste, vejrbestandige og usædvanligt kompakte kamerahus som før med en unik skærm, der kan vinkles i alle retninger, samt en stor og klar optisk søger med 100% dækning af motivet. Hertil kommer så nyudviklet teknologi, der gør K-1 Mark II til et endnu bedre kamera til håndholdt fotografering, eller når du vil fange motiver i bevægelse.

Ny støjreduktionschip giver ISO 819.200
Kameraets hjerte er en 36,4 megapixel full-frame-sensor, der leverer utroligt detaljerede billeder. Der er intet lavpasfilter, så fotos står skarpe og tydelige helt ned på pixelniveau.

I K-1 Mark II har Pentax placeret en speciel støjreduktionschip mellem sensoren og Prime IV-billedprocessoren, hvilket gør, at det nye kamera kan levere endnu bedre billedkvalitet på høje ISO-niveauer. Kameraets lysfølsomhed er blevet udvidet helt op til ISO 819.200, hvilket er en forbedring på to eksponeringstrin i forhold til forgængerens allerede imponerende maksimale lysfølsomhed på ISO 204.800.

Pixel Shift Resolution II
Ligesom tidligere byder kameraet også på en 5-akslet billedstabilisering, hvor billedsensoren kan forrykkes og dermed kompensere for kamerarystelser. Det gør det muligt at benytte lukkertider, der er op til 5 eksponeringstrin længere, end der normalt skal anvendes for at opnå skarpe billeder, når man skyder håndholdt.

Den fantastiske Pixel Shift Resolution teknologi, der først blev introduceret i K-1, har nu fået tilføjet en ny, smart funktion kaldet Dynamic Pixel Shift Resolution, der er specielt udviklet til håndholdt fotografering. Med denne særlige funktion tager kameraet en serie eksponeringer i hurtig rækkefølge og registrerer automatisk de minimale forskelle i motivets position, der forekommer mellem hver eksponering. Disse informationer bruges så til at skabe et kombineret billede med detaljer, der ellers ville gå tabt imellem de enkelte pixels. Resultatet er billeder med superhøj opløsning, mere farveinformation og mindre støj end ellers muligt. Funktionen kan også kombineres med billedstabilisering.

Den nye teknologi kaldes Pixel Shift Resolution II og fungerer ligesom tidligere bedst med et stativ, når man skyder med lange lukkertider.\

Hurtigere og bedre autofokus-sporing
Pentax K-1 Mark II har en avanceret autofokus med 33 fokuspunkter, hvoraf hele 25 er af krydstypen, der både kan fokusere på vandrette og lodrette linjer. Autofokus kan stille skarpt i en lysstyrke ned til -3 EV, hvilket så mørkt, at du dårligt kan se motivet. Ved hjælp af nye og forbedrede algoritmer er autofokus nu blevet endnu hurtigere og bedre til at følge motiver i bevægelse under kontinuerlig autofokus (AF-C).

Væsentlige funktioner i Pentax K-1 Mark II

 • 36,4 megapixel full-frame-sensor uden lavpasfilter
 • Kompakt, robust og vejrbestandigt kamerahus med metalramme
 • Indbygget 5-akslet billedstabilisering med en effektivitet op til 5 eksponeringstrin
 • NYHED: Speciel støjreduktionschip giver endnu bedre billedkvalitet ved høje lysfølsomheder og udvider ISO-området op til ISO 819.200
 • NYHED: Pixel Shift Resolution System II giver billeder med superhøj opløsning og endnu lavere støj. Virker nu både med stativ og håndholdt fotografering
 • NYHED: Hurtigere autofokus og forbedret sporing af motiver i bevægelse under kontinuerlig autofokus (AF-C).
 • 33 fokuspunkter, 25 af krydstypen og autofokus ved lysstyrker ned til -3 EV
 • Serieoptagelse med op til 4,4 billeder per sekund, op til 17 billeder i RAW eller 70 billeder i JPEG
 • Optisk søger med 100% dækning af motivet
 • Vipbar skærm på 3,0 tommer med opløsning på 1.037.000 punkter
 • Videooptagelse i Full HD (1920×1080 pixel, 60i/30p) og ekstern mikrofonindgang
 • Hjælpelys til betjening: Fire LED-lamper gør det nemmere at bruge kameraet om natten og i svagt lys
 • Dobbelte kortpladser til SD-kort med flere muligheder for gemme dine billeder og videoer
 • Indbygget GPS samt Wi-Fi til trådløs overførsel af billeder til smartphone eller tablet
 • Indbygget Astro Tracer til at tage knivskarpe billeder af stjerner selv ved lange lukkertider