Pentax K-70 Dobbeltkit m/18-50 og 50-200 mm WR

kr. 7,499.00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): k70-dobbeltkit Varekategori: Tag:

Beskrivelse

PENTAX K-70 er et  vejrsikret kamera takket være dets enestående støvtætte og  vejrresistente konstruktion og pålidelige kuldesikrede ydeevne ned til  temperaturer på -10°C. Kameraet har også et nyt Hybrid AF-system, som afstemmer fordelene ved både image-plane phase-matching AF-system og Contrast Detection AF-system, for at sikre maksimal hastighed og nøjagtighed ved AF-betjening under Live View-optagelse. Det giver også en række avancerede egenskaber, herunder det PENTAX-udviklede Pixel Shift Resolution System; en innovativ AA-filtersimulator (anti-aliasing) med samme moiré-reduktionseffekt som et optisk AA-filter; en optisk søger med næsten 100% synsfelt; og en indbygget mekaniske til reduktion af rystelser med en effekt svarende til ca. 4,5 lukkertrin.  Kameraet har også et indbygget trådløst LAN (Wi-Fi)-modul til fjernoptagelse og nem overførsel af optagelser til smartphone og tablet.

Vigtigste egenskaber

-Billeder i ekstremt høj opløsning fanget med ca. 24,24 effektive megapixels og ved ISO 102400

-Hybrid AF-system for højhastigheds AF-betjening under Live View-optagelse

-Støvtæt og vejrresistent hus, perfekt til fotografering udendørs i hårdt vejr

-Meget præcist autofokussystem med SAFOX X-modulet

-PENTAX’s originale system til reduktion af rystelser med Pixel Shift Resolution-systemet

-Optisk søger med næsten 100% synsfelt

-Hurtig lukker fanger motiver i hurtig bevægelse i skarp fokus

-Med en maks. lukkerhastighed på 1/6000 sek., indfanger PENTAX K-70 billeder i skarpt fokus, selv ved motiver i hurtig bevægelse. I  kombination med den hurtige serieoptagelse med en tophastighed på ca.  seks billeder/sek. kan fotografen indfange og bevare øjebliksbilleder i  smukt fokuserede billeder.

-Opgraderet Full HD videooptagelse

-PENTAX K-70 optager perfekt Full HD video i høj opløsning (1920 x 1080 pixels; 60i/30p frame rate) i H.264-optageformatet, og optager levende stereolyd vha. den indbyggede stereo-mikrofon. I kombination med kompatible objektiver kan brugeren benytte Continuous AF (AF-C) -tilstand* til at holde fokus prævist på et motiv i bevægelse, eller udnytte den nye blændekontrol-funktion** til automatisk at sikre det rette eksponeringsniveau, selv under  forhold med svingende lys under videooptagelse. Det giver også en række  karakteristiske visuelle effekter til videoproduktioner, f.eks.  funktionen 4K Interval Movie, som sammenkobler en serie stillbilleder i  4K-opløsning ved et fastinterval til en enkelt videofil, og  funktionen Star Stream, som toner stjerners spor i optagne videoer ind  og ud.

-Vari-vinkel LCD-skærm giver nem betragtning fra alle vinkler

-En række af funktionelle tilpasningsmuligheder

-Vælg en række menupunkter  og deres rækkefølge til visning på kontrolpanelet, så brugeren selv kan  bekræfte eller ændre de listede funktioner og deres nuværende  indstillinger med det samme.

-Trådløs LAN-forbindelse understøtter smartphone-betjening

Andre egenskaber

-77-segments målesystem med multi-mønster giver en ultra-præcis lysmåling

-DR-mekanisme (Dust Removal) ryster støv af overfladen på CMOS-billedsensoren

-Timer-eksponeringstilstand – en ny optagefunktion, for første gang indbygget i et PENTAX digitalt SLR-kamera – som gør det muligt for brugeren at anvende en eksponeringstid på op til 20 minutter i Bulb-tilstand, og som automatisk lukker lukkeren, når den brugervalgte eksponeringstid udløber.

-E-programvælgere muliggør effektiv kontrol af det PENTAX-opfundne hyper-betjeningssystem

-Selv-timer-funktion, som også fungerer i Continuous AF (AF-tilstand)

-Clarity Control- og Skin Tone Correction-funktioner — et par af de nyeste billedbehandlingsteknologier udviklet af RICOH Central Laboratory

-Et udvalg af billedværktøjer, som f.eks. Custom Images, Digital Filters og Scene Modes