Pentax KP Kamerahus

DKK 5,999.00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): KP Varekategori: Tag:

Beskrivelse

PENTAX KP er et avanceret  højopløst kamera med 24.32 effektive megapixels. Kameraet har også andre avancerede funktioner, som f.eks. en femakset billedstabilisator, der  kompenserer for op til fem lukkertrin. PENTAX KP er udviklet til brug  under krævende udendørs forhold, og er støvtæt, stænktæt og kuldesikret  ned til -10°C. Kameragrebet kan personaliseres alt efter brug og  valg af objektiv, og kontrolpanelet er fleksibelt i layout i forhold til fotografens ønsker og behov.

Hovedfunktioner

Ekstremt højt opløsning takket være 24.32 effektive megapixels og superhøj følsomhed på ISO 819200

Sensoren er konstrueret uden AA-filter, som igen optimerer sensorens detaljeringsevne og opløsning.

Kompakt kamerahus, perfekt til snapshots, med vejrsikring til brug under krævende forhold

Front, bagside og bundpaneler  er alle produceret i en slidstærk, letvægtsmagnesiumlegering. Med 67  forseglinger tåler kameraet støv, regn, sne og sand, samt kulde ned til-10°C.

Kameraet kan indstilles efter fotografens behov, og grebene kan nemt skiftes (3 medfølger)

PENTAX KP har et system til  udskiftning af greb afhængigt af brug og ønske. Standardgrebet er S, og  der medleveres to andre greb (Grip M og Grip L). Kameraet har også  praktiske funktioner til hurtigt og nemt at foretage indstillinger,  herunder Smart Function til hurtigt skift af indstillinger vha. Fx  (Function) og funktionshjulet. Kontrolpanelet kan ligeledes skræddersyes efter den enkelte fotografs behov.

PENTAX-original SR II femakset billedstabilisering

Takket være den indbyggede SR  II billedstabilisator minimerer PENTAX KP effektivt kamerarystelser og  leverer skarpe billeder, selv ved brug af teleobjektiver, ved  fotografering i svagt lys uden flash eller ved optagelse af solnedgange.

Elektronisk styret lukkerenhed for superhurtige lukkerhastigheder på 1/24000 sekund

PENTAX KP’s lukkerenhed  kombinerer en driftssikker mekanisk lukkermekanisme (med en tophastighed på 1/6000 sekund) med en elektronisk lukker. Den elektroniske lukker  giver en superhurtig lukkerhastighed på 1/24000 sekund med reduceret  støj og vibration ved udløsning, som gør det ideelt til vibrationsfri  fotografering i Live-view og fotografering med spejlet oppe.  Kameraet har også mulighed for kontinuerlig serieoptagelse med en  tophastighed på 7 billeder pr. sekund.

Andre funktioner

Trådløs LAN-forbindelse understøtter betjening med smartphones og tablets

DR II-mekanisme (Dust Removal II) fjerner støv fra sensorens overflade vha ultrasoniske vibrationer

Clarity control og Skin Tone-korrektionsfunktioner er to af de nyeste billedbehandlingsteknologier udviklet af RICOH Central Laboratory

Kompatibilitet med O-GPS1 GPS-enhed (ekstraudstyr) til optagelse af stjernehimlen (AstroTracer) og til at logge positionsdata på billederne

Kompatibel med PENTAX IMAGE Transmitter 2 tethering software (ekstraudstyr)