Tilbud

Samyang 14mm 2.8 MF Nikon Vidvinkel objektiv

DKK 2,999.00

1 på lager

Varenummer (SKU): 8809298883218 Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC er et ultra-vidvinkelobjektiv med manuel fokus til full-frame-kameraer, men det kan også bruges på kameraer med mindre billedsensorer som eksempel APS-C eller Micro Four Thirds. Det er populært blandt fotografer til både rejser, natur og astrofotografering på grund af objektivets høje optiske ydelse og relativt lave pris.

Objektivet er solidt bygget med en ydre ramme af metal og har en bred samt blødt kørende fokusring. Den avancerede optiske konstruktion består af 14 linseelementer opdelt i 10 grupper, herunder tre linseelementer af High Refractive (HR) glas, et asfærisk linseelement samt en hybrid-akse optik til at sikre høj skarphed og opløsning i hele billedet. To linseelementer er lavet af glas med ekstra lav dispersion (ED) for at reducere kromatisk aberration.

En fastmonteret modlysblænde og Samyangs flerlagsbelægning UMC modvirker refleksioner og strejflys samt sikrer, at billederne altid opnår den maksimale kontrast.

Automatisk blændekontrol i AE-versionen
AE-versionerne af Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC har motorstyret blændekontrol og en CPU-chip for at muliggøre automatisk eksponering (AE). Det betyder, at blænden kan justeres af kameraet. Desuden gør disse versioner af objektivet det muligt at bruge fokusindikation i søgeren, så det bliver lettere at fokusere manuelt.

BEMÆRK: Objektivet er tilgængelig i to versioner med Canon EF-fatning. En version med, og en uden AE-understøttelse (det har kun EF i modelnavnet). Sidstnævnte kræver, at blænden styres manuelt med en mekanisk ring på objektivet. Nikon-versionen af objektivet er kun tilgængelig med AE-understøttelse. Der er kun mekanisk blændekontrol til de andre objektivfatninger.

Egenskaber

  • 14 mm super-vidvinkelobjektiv til full-frame-kameraer
  • Asfæriske linseelementer, ED-glas og Nano-belægning sikrer høj billedkvalitet
  • Manual fokus med bred og blødt kørende fokusring
  • Tilgængelig for mange kameramodeller
  • AE (automatisk eksponering) versioner til Canon EF og Nikon F