Samyang AF 24mm 2.8 Sony E-mount

kr. 2,299.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Samyang AF 24mm f/2.8 FE er et perfekt vidvinkelobjektiv til Sony-fotografer, der ønsker at holde deres fotoudstyr så kompakt og let som muligt uden at ofre funktionalitet eller optisk kvalitet. Objektivet vejer kun 93 gram og kan klare en bred vifte af motiver fra landskaber, rejsefotos og arkitektur til gadefotografering, gruppebilleder og endda sport!

Samyang AF 24mm f/2.8 FE er bygget specielt til Sonys spejlløse systemkameraer og passer til full-frame-sensorer. Objektivet kan også bruges på Sony-kameraer i A6x00-serien, der har den mindre APS-C-sensor. Her er den ækvivalente brændvidde 36mm.

Objektivet har en hurtig, lydløs og præcis autofokus, og takket være en nærgrænse på kun 24 cm er det muligt at komme meget tæt på motivet og samtidig få en del af omgivelserne med i billedet. Det er en fantastisk funktion, når du vil tage flotte fotos af spændende detaljer på din rejse!

På trods af sit kompakte og lette format har Samyang AF 24mm f/2.8 FE plads til hele 7 linseelementer, der er opdelt i 7 grupper. For at minimere optiske fejl og sikre maksimal skarphed helt ud i kanterne indeholder konstruktionen tre asfæriske linseelementer samt to lavet af HR-glas (High Refractive).

Samyangs avancerede UMC-belægning (Ultra Multi Coating) modvirker strejflys og sikrer, at billederne har høj kontrast og klarhed samt en neutral farvegengivelse under selv vanskelige lysforhold.

Oversigt over vigtige funktioner

  • 24mm vidvinkel til Sony FE/E-fatning
  • Udnytter full-frame (kan også bruges med APS-C-sensor)
  • Kompakt og superlet – kun 93 gram!
  • Hurtig og lydløs autofokus
  • Højkvalitets optisk konstruktion med asfæriske linseelementer og HR-glas
  • Kort nærgrænse på kun 24 cm

Specifikationer

Fokustype : Autofokus
Mindste blændeåbning : 22
Filterstørrelse (cirkulær) (mm) : 49 mm
Fast brændvidde (mm) : 24 mm
Billedstabilisering : Ingen
Største blændeåbning : 2.8
Objektiv/Kamerafatning : Sony E-FF
Billedformat : Full-Frame
Warranty : 2 year(s)
Nærgrænse (cm) : 24 cm
Linseelementer og grupper : 7/7
Blændelameller : 7
Diameter (mm) : 62 mm
Maksimal forstørrelse (x) : 0.13 x
Længde (mm) : 37 mm
Farve : Sort
Vægt (g) : 93 g