Der er mange gode grunde til at købe PENTAX !

 

 

Shake-reduction-mekanisme

Shake-reduction-mekanisme er kompatibel med alle PENTAX udskiftelige objektiver

Ved at indbygge den PENTAX-udviklede SR-mekanisme (Shake Reduction) i alle deres SLR-kamerahuse, minimerer PENTAX digitale SLR-kameraer effektivt den uønskede effekt fra kamerarystelser, og det med alle  kompatible udskiftelige objektiver. Selv under forhold, hvor der ofte  forekommer rystelser, som fx ved optagelse i mørke eller ved brug af  teleobjektiv. Derudover er PENTAX’s entry-modeller udstyret med pentaprisme-søger, som ofte bruges i mere avancerede SLR-kameraer, i stedet for den pentaspejl-søger, som ofte bruges i entry-modeller. Resultatet er et større og mere lysstærkt billede, så man hurtigt og  nemt kan fastlægge billedets komposition og motivets udtryk.

 

 

Robust konstruktion
designet til brug
i alt slags vejr
og på
alle tænkelige steder

 

Har du nogensinde tøvet med at tage dit kamera med på udflugt, fordi det regnede, eller fordi du var  bange for, at der skulle komme støv i? Med PENTAX digitale SLR-kamerasystem får du et vejrbestandigt, støvtæt kamerahus og objektiver.
Vand, fugt og støv holdes ude af kameraet, så du kan fotografere under alle forhold uden betænkeligheder.

 

 

Kompakte og udskiftelige letvægtsobjektiver,
som er nemme
at bære med sig

Når man bruger SLR-kamera, har man ofte flere udskiftelige objektiver med sig, så man kan få det  bedst mulige billede, uanset hvor og hvilket motiv det drejer sig om.  Ved at indbygge shake reduction-mekanismen i kamerahuset, har PENTAX elimineret behovet for et SR-system i hvert objektiv, og dermed har man mindsket objektivets vægt.

Ved at optimere objektivdesignet til APS-C-billedsensorer har PENTAX reduceret vægten og størrelsen yderligere. Det betyder, at  du kan have flere ekstra objektiver på den samme plads, og dermed kan du vælge det objektiv, som passer bedst til den fotosituation, du befinder dig i.

 
 
 
 
 
 

Det mest omfattende udvalg af objektiver inden for kameramodeller med APS-C sensor

Den mest populære billedsensor til nutidens digitale SLR-kameraer er APS-C. Udskiftelige objektiver, som kan bruges med denne type sensor, findes som to typer: Objektiver kompatible med både APS-C og full-size sensorer, og objektiver kun optimeret til APS-C-sensor. Objektiver, som er kompatible med full-size sensor er ofte store, tunge og dyre. Hvis du er ude efter et kompakt og brugervenligt digitalt SLR med APS-C-sensor, er PENTAX det bedste valg pga. det omfattende udvalg af udskiftelige  objektiver optimeret til netop denne sensorstørrelse. Uanset om det  drejer sig om telefoto med stor forstørrelse, landskabsbilleder med  vidvinkelperspektiv eller en specialiseret anvendelse som makro eller  fish-eye, har PENTAX et bredt udvalg af både zoomobjektiver og objektiver med fast brændvidde, så der er noget til ethvert behov.

 

Alder er ikke at kimse af

Man bruger ikke så mange penge på reklamer for PENTAX her i Danmark, men :

PENTAX er  egentlig en gammel fabrik, faktisk en af de ældste i fotosammenhæng.
I  1919 blev selskabet stiftet under navnet Asahi Optical Joint Stock Co.,
i 1938 skiftede det navn til Asahi Optical Co.Ltd. og
i 1952  introducerede man det FØRSTE japanske spejlreflekskamera til 35mm film – ASAHIflex.

I 1957 skabtes navnet PENTAX og kameraerne hed derefter længe ASAHI PENTAX.

I 2004 skiftede man til det nuværende navn, PENTAX Corporation.

PENTAX er i dag ejet af Ricoh Company, og i dag udvikler, designer og producerer firmaet:

Systemkameraer – kompaktkameraer – højkvalitets optik  – kikkerter  
                              brilleglas – sikkerhedssystemer – sygehusudstyr